Menu

Techniekblog van Hans


Omheining voor paarden laten plaatsen

Omheining paarden

Natuurlijk wil je dat jouw paarden veilig kunnen grazen. Een goede omheining paarden is daarom enorm belangrijk. Niet alleen zodat je een perfect stuk kunt afbakenen voor de paarden, maar ook zodat je gevaarlijke uitbraken kunt voorkomen. In deze blogpost schrijf ik over hoe je het beste een omheining kunt laten plaatsen. Lees gauw verder en neem contact op met een bedrijf dat jou goed kan helpen om een perfect omheining te maken.


Hout of schrikdraad

Voordat je een omheining laat plaatsen is het belangrijk om een duidelijke keuze te maken tussen een houten hekwerk als omheining, schrikdraad of een combinatie van beiden. Sommige paardenhouders werken liever niet met schrikdraad en ook voor esthetische redenen kan een houten hekwerk een voorkeur hebben. De meest effectieve optie om uitbraken te voorkomen, is de optie om beiden te combineren. Een mooi houten hekwerk met schrikdraad aan de bovenkant. Zo staan jouw paarden veilig en is de kans op uitbraken erg klein.


Oriëntatie

Praat ook eens met buren of andere paardenhouders en doe navraag waar hun voorkeur naar uitgaat. Zo kun jij je duidelijk oriënteren voordat jij een hekwerk of omheining paarden kiest. Ken jij mensen in het paardenwereldje die dezelfde rassen houden als jij? Dan is het slim om eens te vragen wat zij voor omheining paarden gebruiken en hoe hoog hun omheining is. Ook kun je online enorm veel informatie vinden over welke omheining het meest geschikt is voor welk paard.


Een geschikt bedrijf

Je kunt zelf een de slag gaan een een hekwerk in elkaar timmeren, maar het is aan te raden om in contact te komen met professionals. Zoek een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van hekwerken en omheiningen voor paarden. Je kunt dan in overleg de opties bespreken en samen bepalen welke optie het beste in voor jouw paarden. Hoe hoog het hek moet zijn en wat de kosten voor de services zijn. Kijk bijvoorbeeld op de site van Arfman. Het is ook aan te raden om je goed online te oriënteren. Welke bedrijven zijn er? Welke bedrijven zijn bij mij in de buurt? En wat is het verschil in kosten? Zo kun je de meest voordelige optie vinden. Laat jouw paarden fijn en veilig grazen in een goed omheind weiland. Oriënteer je voordat je een hekwerk laat plaatsen. Doe informatie op bij vrienden en kennis en ga in gesprek met het bedrijf dat de omheining paarden plaatst. Wat kunnen zij adviseren voor jouw situatie. Zo kun je een perfect hekwerk laten plaatsen waar de kans op uitbraak nihil is.

Over ons

Techniekblog van Hans

Hallo, ik ben Hans. Dit stukje internet benut ik voor mijn passie: schrijven over techniek. Ik werk als zzp'er in de bouw en dit werk in nogal onzeker. Hierdoor heb ik veel tijd om aan deze blog te werken en te schrijven over mijn passie. Op deze blog vindt je het laatste nieuws over alles in de technische wereld, tips en tricks, alles over technische snufjes en technische strategieën. Deze blog is speciaal bedoeld voor iedereen met een brede interesse in technische onderwerpen. Ik hoop te kunnen inspireren en te informeren en wens je veel leesplezier toe op mijn blog!

Archief

Recente artikelen

Omheining voor paarden laten plaatsen
12 januari 2018

Omheining paarden Natuurlijk wil je dat jouw paard

Kabels en leidingen: pe leidingen
30 november 2017

Pe leidingen bestaan al meer dan 50 jaar De produc